ثبت شرکت در چین

ثبت شرکت در چین : از اول مارس سال ۲۰۱۴، برای شرکت های با مالکیت کاملا خارجی در حوزه کاری مشاوره، تجارت، فناوری اطلاعات و … در چین، حداقل سرمایه ثبت شده مورد نیاز نمی باشد. اما هنوز حداقل سرمایه ثبت شده برای برخی صنایع نظیر بانکداری، حمل و نقل و … مورد نیاز می باشد.

از آن جا که چین هنوز سیاست کنترل ارز خارجی را ادامه می دهد، لذا توصیه می شود که سرمایه ثبت شده را در بازه ۱۰۰۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰۰ یوان به عنوان حداقل سرمایه ثبت شده برای ثبت شرکت مشاوره، شرکت خدماتی، شرکت تکنولوژی بالا در شانگهای، بیژینگ، شنژن، تیانجین، گوانگجو، هانگجو، نینگبو، سوژو و بسیاری از شهر های دیگر چین انتخاب نمایید. (سرمایه گذار می تواند سرمایه مذکور را ظرف ۲ سال وارد نماید)

اطلاعات موجود در زیر، شما را در این موارد راهنمایی می کند:

  • معرفی شرکت با مالکیت کاملا خارجی (WFOE)
  • اسناد مورد نیاز و رویه های ثبت شرکت با مالکیت کاملا خارجی
  • هزینه های ثبت شرکت با مالکیت کاملا خارجی (شانگهای، بیژینگ، شنژن، تیانجین، هانگجو، نینگبو و …)
  • خدمات حسابداری پاره وقت پس از ثبت شرکت با مالکیت کاملا خارجی در چین
  • پکیج جامع یک ساله (شامل ثبت شرکت، حسابداری و حسابرسی)
  • لغو ثبت یک شرکت (WFOE) در چین (شانگهای، بیژینگ، شنژن، تیانجین، هانگجو، نینگبو و …)

اسناد مورد نیاز و رویه های ثبت شرکت با مالکیت کاملا خارجی

شرایط:

حداقل سرمایه ثبت شده پیشنهادی ما برای شرکت مشاوره، شرکت خدماتی، شرکت فناوری اطلاعات مبلغ ۱۰۰۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰۰ یوان می باشد که معادل ۵۰۰۰۰ دلار آمریکا یا ۳۵۰۰۰ یورو است. (۲۰% در ابتدا ظرف ۳ ماه و ۸۰% مابقی باید ظرف ۲ سال پرداخت شود)

برای ثبت شرکت تجاری یا تولیدی در چین، حداقل سرمایه ثبت شده پیشنهادی ما ۸۰۰۰۰ دلار آمریکا یا ۵۸۰۰۰ یورو می باشد. (۲۰% در ابتدا ظرف ۳ ماه و ۸۰% مابقی باید ظرف ۲ سال پرداخت شود)

برای ثبت شرکت مواد غذایی و آشامیدنی، حداقل سرمایه ثبت شده پیشنهادی ما ۳۰۰۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰۰ یوان می باشد. (۲۰% در ابتدا ظرف ۳ ماه و ۸۰% مابقی باید ظرف ۲ سال پرداخت شود)

در زیر، مستندات مورد نیاز برای ثبت شرکت با مالکیت کاملا خارجی در چین ذکر شده است. (موارد ۱،۲،۷،۸ باید قبل از بازدید از چین آماده شوند)

اسناد مورد نیاز ثبت شرکت در چین

  • ۲ نسخه گواهی ثبت یا اسناد معادل تایید شده توسط سفارت چین یا کنسولگری چین در خارج (انگلستان، ایالات متحده آمریکا، هنگ کنگ، استرالیا، روسیه، سنگاپور، آلمان، سوئد، ایسلند و …)
  • برای سرمایه گذار انفرادی: ۲ نسخه کپی از گذرنامه سرمایه گذاران که باید توسط سفارت یا کنسولگری چین تایید شود. اگر فرد سرمایه گذار در حال حاضر در چین می باشد با ما در میان بگذارید چون برخی از شهر های چین به فرد سرمایه گذار اجازه می دهند تا گذرنامه اصلی خود را ارائه نماید.
  • ۲ نسخه نامه ارجاع بانکی از بانک سرمایه گذار (که یک وضعیت مناسب را بیان می دارد)
  • کپی گذرنامه مدیر شرکت والد، نماینده حقوقی شرکت مستقر در چین و سرپرست شرکت مستقر در چین
  • نماینده حقوقی شرکت مستقر در چین باید ۶ عدد عکس (با اندازه ۲ اینچ) و یک رزومه خلاصه را تهیه نماید
  • سرمایه ثبت شده، حوضه کاری، ۸ نام چینی پیشنهادی برای شرکت مستقر در چین
  • آدرس دفتر در چین، ۲ نسخه از قرارداد های اجاره، ۲ نسخه گواهی مالکیت مشاور املاک، و ۲ نسخه مدرک هویت صاحب ملک (شخص، شرکت)
  • ۴ نسخه از اجازه نامه
  • فقط برای شرکت تجاری: کپی از آخرین گزارش حسابرسی سالانه از شرکت والد که توسط یک موسسه حسابداری عمومی تایید شده (CPA) تهیه می شود و کد گمرکی محصولات وارداتی/صادراتی پیشنهادی در چین

اسناد فوق برای ثبت یک شرکت تجاری، شرکت خدماتی و شرکت مشاوره به اندازه کافی خوب می باشند. برای ثبت یک شرکت تولیدی، همچنین به اسناد زیر نیاز خواهید داشت:

  • سرمایه گذاری مورد نظر و برآورد شده
  • ساختار عملیاتی شرکت و تعداد کارکنان
  • مجوز برای بهره برداری از زمین و گزارش ارزیابی محیط
  • محصولات، حجم تولید، فهرست جزئی تجهیزات و برنامه کاری
  • معیار های مراقبت محیطی
  • نیاز به خدمات شهری نظیر تامین برق و آب
رویه ثبت شرکت در چین

سرمایه گذاران خارجی اجازه ندارند مستقیما مدارک کاربردی ثبت یک شرکت با مالکیت کاملا خارجی را به مسئول مربوطه در چین ارائه نمایند. بلکه باید یک شخص چینی این کار را انجام دهد که توسط مسئولین مربوطه، مجوز داده می شود تا به عنوان یک حامی فعالیت نماید. حامی، تمام مدارک را به مسئولین بررسی و تایید نمایندگی سرمایه گذار خارجی، ارائه می کند. رویه های راه اندازی یک شرکت با مالکیت کاملا خارجی در چین، در ادامه ذکر می شوند:

  • ثبت نام در سازمان مدیریت دولتی صنعت و تجارت (SAIC)
  • گواهی تایید توسط وزارت بازرگانی یا دفتر همکاری اقتصاد خارجی
  • درخواست مجوز کاری از سازمان مدیریت دولتی صنعت و تجارت (SAIC)
  • قسمت های تولید شده توسط دفتر امنیت عمومی (PSB)
  • مجوز کد سازمانی توسط دفتر نظارت فنی (TSB)
  • گواهی مالیاتی توسط دفتر مالیات
  • ثبت و تایید در سازمان مدیریت دولتی مبادلات خارجی (SAFE)
  • ارز خارجی آزاد و حساب بانکی مبتنی بر یوان
  • سرمایه ورودی از حساب بانکی خارجی سرمایه گذار
  • گزارش تصدیق سرمایه توسط حسابدار عمومی تایید شده (CPA)
  • درخواست مجوز کاری دائمی از سازمان مدیریت دولتی صنعت و تجارت (SAIC)
  • ثبت گواهی مالی
  • ثبت مجوز آمار شناسی
  • مجوز واردات/صادرات (مناسب برای شرکت با مالکیت کاملا خارجی تجاری و تولیدی)

درخواست مشاوره رایگان

برای دریافت اطلاعات بیشتر برای ما از طریق لینک روبرو اطلاعات تماسی خود را ارسال نمایید، یا با مشاوران ما تماس بگیرید. ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸

ثبت شرکت در چین

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2

ویزای سرمایه گذاری آمریکا E2 یکی از آسان ترین و ارزان ترین راه های مهاجرت به آمریکا میباشد. در کمترین زمان ممکن وارد آمریکا شوید و شرکت خود را مدیریت کنید. در صورتی که مایل به خرید شرکت آماده باشید شرکت ما شما را در این راه همایت میکند. از جمله مزایای ویزای E2 ورود همزمان خانواده محترم شما میباشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به وب سایت اصلی ما از طریق لینک زیر وارد شوید.